![]() |
telefonu kapatsak internet çalışırmı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
vedat001
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ağustos-09 Konum: mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: telefonu kapatsak internet çalışırmıGönderim Zamanı: 21-Ağustos-09 Saat 18:38 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
s.a arkadaşlar benim evde süperonline limitsiz internet var bide ev telefonu var ben ev telefonunu kapatmak isiyorum kullanmadıgım halde 15 tl para geliyo kapatsam internet çalışırmı .. |
|
![]() |
|
HsnMrT
Admin
Kayıt Tarihi: 29-Kasım-05 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 119 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22-Ağustos-09 Saat 18:23 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
Ne yazıkki çalışmaz internetin çalışması için bir hattın olması lazım.. |
|
|
H@S@N MERT
|
|
![]() |
|
vedat001
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ağustos-09 Konum: mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Ağustos-09 Saat 19:19 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
kardeş telefon hattı kablosu var bizim yan komşu telefonları olmadıgı halde internet baglattılar.. |
|
![]() |
|
okii
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 06-Ekim-09 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-09 Saat 01:18 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
Yalın Adsl uygulaması çok yakında gelecek. O zaman adsl için telefon hattına gerek kalmayacak biraz daha sabredelim. :) |
|
![]() |
|
Göktürk06
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20-Ocak-10 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Ocak-10 Saat 01:03 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
as nasıl bağlatır kardeş eminmisin hangi servis saglayıcı kullanıyor o |
|
|
Göktürk
|
|
![]() |
|
emred07
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 11-Şubat-10 Konum: antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Şubat-10 Saat 12:01 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
yalın adsl ne zaman uygulamaya geçecek. mart 10 gibi int. açtırmalıyım.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Adsl | Tellcom Adsl | Quiknet | Quiknet internet | Superonline Servis | Tellcom | Digiturk | Doping Adsl | TurkNet Adsl