Superonline Adsl Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Adsl > Adsl Kota ve Fatura Problemleri
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ADSL

Kotayı aşmadığım halde fatura aşırı yüklü geldi...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
turkwarrior Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı turkwarrior Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kotayı aşmadığım halde fatura aşırı yüklü geldi...
    Gönderim Zamanı: 24-Ekim-09 Saat 11:04
Sponsorlu bağlantılar:

Ben super online adsl kullanıyorum
Kotama adslkota.turktelekom.com.tr
sitesinden bakamıyorum en başlarda bakabiliyiordum şimdi kullanıcı yok diyor bende kotamı adsl hizmet programından öğreniyorum.
Bize kaç aydır kotayı aşmadığımız halde aşarsakta aştığımızdan fazla miktar faturalar geliyor ama bu ay gelen fatura neredeyse maksimum miktar:

56,70 tl

Ayrıca

https://webislem.superonline.net/wo/ bu sayfadanda kotamı öğrenemiyorum çünkü şifremi bilmiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım...
Yukarı Dön
PrimalRage Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
  Alıntı PrimalRage Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-09 Saat 18:49
Sponsorlu bağlantılar:

Evet arkadaşım banada oldu 1 ay hiç internete girmediğim halde 58.70 tl geldi Bu ayda 58.20 tl geldi sınırsıza geçtim.Müşteri hizmetlerine ve bilgisayar tamircilerine sordum sorunun virüs olabileceğini söylediler
Yukarı Dön
PrimalRage Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
  Alıntı PrimalRage Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-09 Saat 18:50
Sponsorlu bağlantılar:

Ayrıca adslkota.turktelekom.com.tr den kotanın takip edilememesi ayrı bir problem :S
Yukarı Dön
HsnMrT Açılır Kutu Gör
Admin
Admin

Gönderilenler: 119
  Alıntı HsnMrT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ekim-09 Saat 22:41
Sponsorlu bağlantılar:

Süperonline ADSL Kotanızı öğrenmek için:
http://www.superonlineadsl.com/default.asp?sf=superonline_adsl_kota
H@S@N MERT
Yukarı Dön
turkwarrior Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
  Alıntı turkwarrior Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ekim-09 Saat 10:02
Sponsorlu bağlantılar:

Tamam şifremi öğrendim kotayı görebiliyorum fakat adsl hizmet programında daha geçmemiş görünyoruz superonline sitesinde onun neredeyse 3 katı
Yukarı Dön
Göktürk06 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 23
  Alıntı Göktürk06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Ocak-10 Saat 01:55
Sponsorlu bağlantılar:

şifreni müşteri hizmetlerinde öğrenebilirsin virüsle alakası yok aktivisyon ilk ay filansa olabilir bence başka bir iş var turk telekomun sitesinde bakarken bazen hata verebiliyorlar belirli saat geçtimi düzelir sonra gene deneyin.
Göktürk
Yukarı Dön
gvz Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
  Alıntı gvz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Şubat-10 Saat 20:39
Sponsorlu bağlantılar:

mrb bi sorum olcak ya yardımcı olurmusunuz.
bu webislem.superonline.net sitesinden kullanım bilgilerine kotaya bakmak istiyorum ama karmakarışık ya tarih falan giriliyo önce nasıl yapılcagnı anlamadım onu nıye direk ay olarak vermiyolar tarihleri ben nasıl bilicem ayrıca yazdım bi tarih bu seferde cıktı sayfa ama yine bişey anlaşılmıyo

Servis Adıİndirilen Miktar (GB)Gönderilen Miktar (GB)Dönem (Ay/Yıl)
< id=Id_1 = value=1>Fiber İnternet 10 Mbps 5 GB Kotalı 1,59531   0,23577   0110
< id=Id_1 = value=1>Fiber İnternet 10 Mbps 5 GB Kotalı 0,72736   0,08017   0210
bu ne şimdi ne anlıycam ben bundan://
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.

Adsl | Tellcom Adsl | Quiknet | Quiknet internet | Superonline Servis | Tellcom | Digiturk | Doping Adsl | TurkNet Adsl