![]() |
Kotayı aşmadığım halde fatura aşırı yüklü geldi... |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||||||||||||||
turkwarrior
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: Kotayı aşmadığım halde fatura aşırı yüklü geldi...Gönderim Zamanı: 24-Ekim-09 Saat 11:04 |
|||||||||||||
|
Sponsorlu bağlantılar:
Ben super online adsl kullanıyorum Kotama adslkota.turktelekom.com.tr sitesinden bakamıyorum en başlarda bakabiliyiordum şimdi kullanıcı yok diyor bende kotamı adsl hizmet programından öğreniyorum. Bize kaç aydır kotayı aşmadığımız halde aşarsakta aştığımızdan fazla miktar faturalar geliyor ama bu ay gelen fatura neredeyse maksimum miktar: 56,70 tl Ayrıca https://webislem.superonline.net/wo/ bu sayfadanda kotamı öğrenemiyorum çünkü şifremi bilmiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım... |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
PrimalRage
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27-Ekim-09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Ekim-09 Saat 18:49 |
|||||||||||||
|
Sponsorlu bağlantılar:
Evet arkadaşım banada oldu 1 ay hiç internete girmediğim halde 58.70 tl geldi Bu ayda 58.20 tl geldi sınırsıza geçtim.Müşteri hizmetlerine ve bilgisayar tamircilerine sordum sorunun virüs olabileceğini söylediler |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
PrimalRage
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27-Ekim-09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Ekim-09 Saat 18:50 |
|||||||||||||
|
Sponsorlu bağlantılar:
Ayrıca adslkota.turktelekom.com.tr den kotanın takip edilememesi ayrı bir problem :S |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
HsnMrT
Admin
Kayıt Tarihi: 29-Kasım-05 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 119 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Ekim-09 Saat 22:41 |
|||||||||||||
|
Sponsorlu bağlantılar:
Süperonline ADSL Kotanızı öğrenmek için: http://www.superonlineadsl.com/default.asp?sf=superonline_adsl_kota |
||||||||||||||
|
H@S@N MERT
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
turkwarrior
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Ekim-09 Saat 10:02 |
|||||||||||||
|
Sponsorlu bağlantılar:
Tamam şifremi öğrendim kotayı görebiliyorum fakat adsl hizmet programında daha geçmemiş görünyoruz superonline sitesinde onun neredeyse 3 katı |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Göktürk06
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20-Ocak-10 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Ocak-10 Saat 01:55 |
|||||||||||||
|
Sponsorlu bağlantılar:
şifreni müşteri hizmetlerinde öğrenebilirsin virüsle alakası yok aktivisyon ilk ay filansa olabilir bence başka bir iş var turk telekomun sitesinde bakarken bazen hata verebiliyorlar belirli saat geçtimi düzelir sonra gene deneyin. |
||||||||||||||
|
Göktürk
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
gvz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 06-Şubat-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Şubat-10 Saat 20:39 |
|||||||||||||
|
Sponsorlu bağlantılar:
mrb bi sorum olcak ya yardımcı olurmusunuz. bu webislem.superonline.net sitesinden kullanım bilgilerine kotaya bakmak istiyorum ama karmakarışık ya tarih falan giriliyo önce nasıl yapılcagnı anlamadım onu nıye direk ay olarak vermiyolar tarihleri ben nasıl bilicem ayrıca yazdım bi tarih bu seferde cıktı sayfa ama yine bişey anlaşılmıyo
Servis Adı | İndirilen Miktar (GB) | Gönderilen Miktar (GB) | Dönem (Ay/Yıl) | < id=Id_1 = value=1> | Fiber İnternet 10 Mbps 5 GB Kotalı | 1,59531 | 0,23577 | 0110 | < id=Id_1 = value=1> | Fiber İnternet 10 Mbps 5 GB Kotalı | 0,72736 | 0,08017 | 0210
| bu ne şimdi ne anlıycam ben bundan:// |
![]() |
||||||||||||||
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Adsl | Tellcom Adsl | Quiknet | Quiknet internet | Superonline Servis | Tellcom | Digiturk | Doping Adsl | TurkNet Adsl