![]() |
Firmalar Ve Firmalar Hakkında Kullanıcı Yorumları |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fiberlone
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08-Mart-10 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Konu: Firmalar Ve Firmalar Hakkında Kullanıcı YorumlarıGönderim Zamanı: 08-Mart-10 Saat 23:31 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
TTneT Kullanan Birini Yakaladık Ve Başladık Konuşmaya TTnetten Memnunmusunuz ilk başlarda memnundum ama sadece ilk başlarda kaldı çünkü 4. aydan itibaren internetim kaplumbaga gibi hep müşteri hizmetlerini arıyorum sorun düzelsin die ama düzeldikten 1 gün sonra gene aynı hale geliyo tahadütüm var bitince internet firmaları arıycam... Smile ADSL Kullanıcısına sorduk ya aldıgıma çok pişmanım 12 ay tahadütüm var kapattırıcam iyi günler dedi ve gitti Fiber internet kullanan birini bulmakta hayli zorlandık çünkü daha yeni piyasaya sürüldügü zamanlardı fiber internetten [super onlineden] memnunmusunuz evet çok memnunum ben fiber internete zaten ttnetten geçtim ttnet kullanırken hep müşteri hizmetlerini arıyordum internetim yavaş yada internetim koptu die ama fiber internette internetim gitmiyor fiyatı azcık el yaksada napıcas gülü seven dikenine katlanır peki fiber internetle kaç dk da film indiriyorsunuz 2012 filmini indirdim 620 mb di 3 dk da indi peki online oyun oynuyormusunuz knight felan? evet metin 2 oynuyorum] güzel peki oyunda kasma oluyormu yada dc yeme sorununuz oluyomu bilgisayarımın özelliklerinden olsa gerek kasıyo azcık ama oyundan atılma sorunum olmadı hatta fiber internet kullanıyorum die pc yi sunucuya cevirmişşin diende var böyle yorumlar almanız sizi sevindiriyor olmalı tabiki yanlış firmayla ilişkilerimi kesince herkes bize gelmeye başladı bişeyler indirmek için ya film yada oyun indiriyolar cd ye cekiyolar sadece bundan rahatsızım peki teşşekür ediyoruz iyi günler iyi günler bu röpörtajlar gerçektir denk geldigimiz 3 kişiyle konuştuk :) Bende TTnet Kullanıyorum Eve ilk bilgisayarın geldigi zamanlardı benim tabi acemi zamanlarım ablam ve arkadası almışlardı 24 ay da tahadüt yaptırmışlar ve sınırlı bağlantı yapmışlardı fatura hep 80-90 fln geliyodu sözde 29 tl gelicek sonradan ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve sınırsız yaptırdım ardındanda bende akıl ya 8 mps ye kadar olan baglantı hızına geçtim ve ben çok kota yiyen bi insanım herşeyi indiririm kullanırım inş oturdugum yere fiber gelirde kullanırım |
|
|
http://www.facebook.com/pages/Resim-Video-Sharing/322509936588?ref=ts
Herkesi Bekliyoruz |
|
![]() |
|
trig4
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 23-Mayıs-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 20:35 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
ya ben cookk katılmak istiom şu fiber internete ttnet cok kötü 50 kbit /s ile indiirom baglantı hızım 8 mbit ama böle işte ben antalyadayım nasıl olcak bu iş :( bilmiorum bi yardımcı olabilirseniz sevinirim 50 mbit sınırsız tarife yapcam da :D |
|
|
nullll
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Adsl | Tellcom Adsl | Quiknet | Quiknet internet | Superonline Servis | Tellcom | Digiturk | Doping Adsl | TurkNet Adsl