![]() |
Airmax101 kablosuz modem Kolay kurulum CD |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gecelerce
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 11-Ekim-08 Konum: erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Airmax101 kablosuz modem Kolay kurulum CDGönderim Zamanı: 11-Ekim-08 Saat 00:43 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
selam arkadaşlar. Ben bilgisayarıma format attım. Tesadüf bu ya. bizim elemanlar Benim KOLAY KURULUM PROGRAM CD sini kaybetmişler. IP 192.168.1.1 giriyorum fakat modeme ulaşamıyorum. TT net sitesinden airmax için bir driver indirdim durdum fakat kablosuz bağlanmıyo. CAT-6 kablosunu ethernet girişine takınca net açılıyo. Şimdi elinde olanlardan ricam... Pikatel Airmax101 kablosuz modem "kolay kurulum cd si" olan arkadaşlarımız bana buradan (upload ederek) yada dj_rfan@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirlerse memnun olurum. şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
merol
Admin
Kayıt Tarihi: 27-Kasım-05 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 535 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Ekim-08 Saat 09:54 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
Kablo ile modeme bağlanıyorsan modem ayarlarında sorun yoktur. Kablo takılı iken 192.168.1.1 adresine girmeyi denedinmi. muhtemelen bilgisayarının kablosuz ağ kartının driverini yuklememiş olabilirsin yada kablosuz ağın şifresini yanlış giriyor olabilirsin.
|
|
|
ADSL Başvuru
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Adsl | Tellcom Adsl | Quiknet | Quiknet internet | Superonline Servis | Tellcom | Digiturk | Doping Adsl | TurkNet Adsl